FAQ

Heeft u een vraag over de
E-Click®?

Check hier onze veelgestelde vragen over de E-Click

Natuurlijk! Immers, gemak dient de mens. Of u groot bent, klein, sterk, wat minder sterk, kind, vrouw, wat ouder, in alle gevallen biedt de E-ClicK® bij het aantrekken van de ski schoen extra comfort. Koop er dus snel een!

Als ze zelf hun schoenen probleemloos kunnen afstellen of wanneer u zelf de gehele dag in de buurt bent om de sluitingen op verzoek wat losser of vaster te zetten dan is de E-ClicK® niet direct noodzakelijk. Echter, wilt u dat zij zelfstandig, dat wil zeggen zonder uw hulp, de schnallen goed aanzetten dan is een E-ClicK® een heerlijk hulpmiddel.

Binnen Nederland: 1 dag, naar Belgie: 3 dagen, rest Eu: een week en daarbuiten: twee weken.

Vastgestelde verkoopprijs is € 12,95.
Vraag naar speciale condities voor verenigingen en gezelschappen.

Laat ons, liefst per mail, weten hoe of wat en wij zorgen dat uw bestelling alsnog in orde gemaakt wordt.

Ja! Wij hebben tijdens de ontwikkeling van de E-ClicK® beoogd een universeel toepasbaar hulpmiddel op de markt te brengen, zowel voor oudere types schnallen als voor de meest moderne.

Laat het ons weten, liefst met wat foto’s en uiteraard met gegevens over de schoen en wij storten per omgaand uw aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, terug op uw rekening. De E-ClicK® mag u behouden.

Uit voorraad is de E-ClicK® leverbaar in blauw, groen, rood, zwart, geel en roze.
Andere kleuren zijn op verzoek mogelijk bij grotere oplagen.

In principe gaat de E-ClicK® een leven lang mee en zal hij bij normaal gebruik nooit kunnen breken. Mocht dat onverhoopt toch een keer gebeuren, laat ons weten wat de aanleiding was en wij sturen u, als u in ons klantenbestand voorkomt, gratis een nieuw exemplaar toe.

Wij kunnen de E-ClicK® , al naar gelang uw wensen, bedrukken met uw bedrijfslogo in full colour, voorzien van een diep- of opdruk message. Informeer naar de mogelijkheden!

0